عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 26 آبان 1394
بازدید : 537
نویسنده : فسیل شناس

کتب چینه شناسی و ماکروفسیل

 



:: برچسب‌ها: کتب چینه شناسی و ماکروفسیل ,
تاریخ : سه شنبه 26 آبان 1394
بازدید : 667
نویسنده : فسیل شناس

واژه فسيل (سنگواره) از کلمه لاتينی فسيلس گرفته شده که به معنای درآوردن چيزی از طريق حفاری است. موضوعی که مورد مطالعه اين علم قرار می گيرد شامل بقايا يا نشانه های حيوانات و گياهانی است که زمانی بر روی کره زمين می زيسته اند.
کليات
الف ) علم ديرينه شناسي
(Paleontology)
واژة پالئونتوژي از سه كلمه پالئوس
(Paleos) به معني قديمي ، اُنتا (Onta) به مفهوم موجودات و لوگوس (Logos)  به معناي شناخت تركيب شده است و منظور علم و شناسائي تمام موجودات زنده در زمانهاي گذشته زمين شناسي با توجه به ساختمان ،‌روابط ارثي و ژنتيكي ، رده بندي و تكامل آنان مي باشد.
علم پالئونتولوژي اصولاً شامل دو قسمت است:
1. پالئوزئولوژي
Paleozoology)( : كه دربارة‌ جانوران گذشته زمين بحث و تحقيق مي شود. به اين علم امروزه پالئونتولوژي جانوري اطلاق مي شود.
2. پالئوبوتاني
(Paleobotany)  : كه علم بررسي گياهان در ادوار مختلف زمين شناسي است. پالئونتولوژي جانوري خود به دو بخش ديرينه شناسي بي مهره گان (Invertebarte Paleonetology) و ديرينه شناسي مهره داران (Vertebrate Paleonetology) تقسيم مي گردد. سرانجام رشته ديگري از فسيل شناسي به نام ميكروپالئولوژي (Micropaleonetology) خوانده مي شود كه مطالعة فسيلهاي ميكروسكپي اعم از جانوري يا گياهي را شامل مي گردد.

فسيل شناسي
فسيل‌شناسي بحث دربارة گياهان و جانوراني است كه سابقاً ‌در سطح زمين زندگاني كرده اند بقايا و اثراتي را كه از گياهان و جانوران در ته نشين هاي مختلف زمين ديده مي شود فسيل مي نامند بنابراين فسيل شناسي را مي توان به دو قسمت تقسيم نمود:
1-فسيل شناسي گياهان
2- فسيل شناسي جانوران



:: برچسب‌ها: فسیل شناسی،فسیل شناس،فسیل شناسی ایران،فسیل ,
تاریخ : سه شنبه 26 آبان 1394
بازدید : 573
نویسنده : فسیل شناس
تاریخ : سه شنبه 26 آبان 1394
بازدید : 411
نویسنده : فسیل شناس

به طور کلی تمامي مهره داران دارای ستون فقرات، نوعی ماهيچه و استخوان مي باشند.


منشا مهره داران: برای اولين بار با مطالعاتي که بر روی رسوبات کامبرين ميانی در کانادا صورت گرفت آثار فسيلی يافت شد که از نظر ظاهری شباهت به ماهی يا مار ماهي ها داشت. در اين نمونه فسيلی اثری تيره رنگ مشاهده شد که آن را معادل طناب عصبی در نظر گرفتند و نوعی ماهيچه که خاص مهره داران است تحت عنوان ماهيچه ماتيومز در اين نمونه يافت شد اما استخوانی در اين نمونه يافت نشد. اين نمونه 50 ميلي متر طول داشت و آن را Pikaia ناميدند.

رسم ستون چینه شناسی و فسیل شناسی

توسط فوق لیسانس زمین شناسی.برای دریافت شرایط کاری و قیمت به آدرس ایمیل های زیر ایمیل بزنید.و یا از ساعت 17 به بعد با شماره 09358547794 تماس حاصل فرمایید
m.fakhr81@yahoo.com
mory1360@gmail.com


روش يافتن فسيل مهره داران و نگه داری و مطالعه آنها:


در ابتدا بر اساس نوع فسيلي که مي خواهيم مطالعه کنيم منطقه و رسوبات مورد نظر را مشخص مي کنيم. مثلا اگر فردی بخواهد دايناسور ها را مطالعه کند بايد از نظر سنی در رسوبات ژوراسيک و به طور کلی مزوزوئيک مطالعات خود را انجام دهد. سپس بايد منطقه مورد مطالعه را با دقت مورد مطالعه قرار داد و از هر اثری (مانند خرده های استخوان فسيل شده که نسبت به استخوان های امروزی بدليل رسوب املاح در منافذ آنها سنگين تر هستند) برای يافتن فسيل ها استفاده کرد. سپس بعد از يافتن نمونه اصلی به منظور خارج کردن نمونه از بين رسوبات بايد زير آن را تا جايي که مي توان خالی کرد و سطح آنها را با کنف پوشاند سپس کنف را توسط يک پوشش گچی اندود ميکنند در مطالعه فسيل مهره داران به خصوص دايناسور ها معمولا در تمام مدتی که مشغول بيرون آوردن فسيل هستند، فيلم برداری ميکنند تا نظم و ترتيب قرار گيري قطعات فسيل مشخص شود. مرحله بعدی حفظ نمونه ميباشد ممکن است در آزمايشگاه نمونه آسيب ببيند برای جلوگيري از آسيب ديدن نمونه روی آن را با چسب ميپوشانند و قالب نمونه را تهيه ميکنند و نمونه اصلي را در مکاني ديگر حفظ ميکنند. ممکن است که نمونه کامل از يک دايناسور وجود نداشته باشد در اين موارد بخش های خالی را طرح ريزي کرده و خودشان ميسازند



:: برچسب‌ها: فسیل شناسی،فسیل شناس،فسیل شناسی ایران،فسیل ,
تاریخ : سه شنبه 26 آبان 1394
بازدید : 516
نویسنده : فسیل شناس

رییس سازمان زمین شناسی مرکز منطقه‌یی لرستان از کشف فسیل یک جانور عظیم‎الجثه در نورآباد خبر داد.

 

احد فاضلی در گفت‎وگو با خبرنگار علمی ایسنا لرستان، با اعلام این خبر گفت: به دنبال عملیات راهسازی و راه شکافی در شهرستان نورآباد و روستای گاوکش، تعدادی فسیل پیدا شده است.

 

وی با بیان اینکه این فسیل‎ها مربوط به جانوری عظیم‎‌الجثه است، تصریح کرد: در حال حاضر به هیچ وجه نمی‎توان نوع این جانور را مشخص کرد.

 

فاضلی با بیان اینکه نامه‎ای به مسکن و شهرسازی با موضوع توقف عملیات راه‎سازی ارسال کرده‎ایم، افزود: کار مطالعاتی این فسیل توسط دکتر آزادبخت در محل در حال انجام است و فعلاً هیچ گونه اظهار نظری نمی‎توانیم داشته باشیم.

 

وی خاطرنشان کرد: نامه‎نگاری‎ها با سازمان زمین‎شناسی برای انتقال این فسیل‎ها در حال انجام است.



:: برچسب‌ها: کشف فسیل یک جانور عظیم‎الجثه در نورآباد ,
تاریخ : دو شنبه 18 آبان 1394
بازدید : 586
نویسنده : فسیل شناس
تاریخ : دو شنبه 18 آبان 1394
بازدید : 622
نویسنده : فسیل شناس
تاریخ : دو شنبه 18 آبان 1394
بازدید : 482
نویسنده : فسیل شناس
تاریخ : شنبه 16 آبان 1394
بازدید : 449
نویسنده : فسیل شناس
رسم ستون چینه شناسی و فسیل شناسی.برای دریافت شرایط کاری و قیمت از ساعت 17 به بعد با شماره 09358547794 تماس حاصل فرمایید.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان رسم ستون فسیل شناسی و چینه شناسی و آدرس stratigraphiccolumn.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com