تفسیر محیطهای رسوبی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : سه شنبه 2 آذر 1395
بازدید : 494
نویسنده : فسیل شناس
 تفسیر محیطهای رسوبی در دو مرحله صورت می گیرد :  مرحله اول: در این مرحله ابتدا اطلاعات مورد نیاز بر اساس مقالات منتشر شده ، مطالعات سطح الارضی تحت الارضی (خرده ها، مغزه ها و نمودارها) و آنالیزهای آزمایشگاهی جمع آوری میشود تا در مرحله تفسیر از آنها استفاده می گردذد. این اطلاعات شامل مطالعات چینه شناسی ، رسوب شناسی ، پترولوژی و وضعیت ساختمانی (تکتونیکی) منطقه می باشد. در بررسیهای چینه شناسی ، اطلاعات مربوط به تغییرات رخساره ای از نظر سنگی و فسیلی موردمطالعه قرار می گیرد. اطلاعات مربوط به رسوب شناسی نظیر بافت ، ساختمانهای رسوبی و غیره و سنگ شناختی از مطالعات انجام شده سطح الارضی ، تحت الارضی و بررسیهای آزمایشگاهی به دست خواهد امد. وضعیت ساختمانی منطقه را می توان با استفاده از مقالات منتشر شده و مطالعات انجام شده مشخص شود. مرحله دوم: در این مرحله اطلاعاتن جمع آوری شده تفسیر می گردد. برای تفسیر اطلاعات ، ابتدا توالیهای عمودی در مقاطع اندازه گیری شده به چند بخش مختلف تقسیم می گردد. این تقسیم بندی بر اساس تغییرات رخساره ای می باشد. بطور کلی مجموع چند بخش خود یک توالی را تشکیل می دهد. برای مثال می توان افزایش اندازه دانه ها در یک توالی عمودی را نام برد که این خود نشانگرافزایش انرژی محیط و میزان ذرات دانه درشت حمل شده به سمت آن است. سپس فرآیندهای هیدرودینامیکی را که در حد بین رسوب و آب عمل کرده است ، از نظر انرژی یا وضعیت رسوبگذاری ، تفسیر می گردد. برای مثال اگر طبقه بندی مورب در توالی موجود باشد ، با استفاده از اطلاعات آزمایشگاهی و محیطهای عهد حاضر قابل تفسیر است. زیرا حرکت رپیل مارک ها و مگارپیل مارک ها در محیطهایی که آب یا باد در حال حرکت است ، موجب تشکیل طبقه بدی موب می گردد. بنابراین با استفاده از طبقه بندی مورب و ساختمانهای رسوبی دیگر می توان وضعیت هیدرودینامیکی رسوبات ، در زمان تشکیل را تفسیر کرد. همچنینی از ساختمانهای بیوژنیکی و نیز فسیلهای موجود در رسوبات می توان شرایط زیستی گذشته را تا حدودی پیشگویی کرد. علاوه بر اطلاعات مربوط به فرآیندهای تشکیل دهنده توالیای رسوبی باید موقعیت زمین شناسی منطقه ای ، نظیر تکتونیک ، چینه شناسی ، آب و هوایی و سنگ شناسی نیز مورد بررسی قرار گیرد ا این که شرایط محیط ارائه گردد. پس از تفسیر فرآیندهای تشکیل دهنده توالیها ، سوالی مطرح خواهد بود که چه نوع محیط در زمان تشکیل وجود داشته است تا فرآیندهای تفسیر شده در آن عمل کرده باشد؟ حال با استفاده از اطلاعات موجود در توالیهای عمودی و تغییرات جانبی محیطهای عهد حاضر می توان اطلاعات بدست آمده در مورد سنگهای مورد مطالعه را تلفیق کرده و محیط شکیل آنها را تفسیر نمود و مدلی مناسب بر اساس فرآیندهای تشکیل دهنده آنها ارائه کرد.

رسم ستون چینه شناسی و فسیل شناسی

توسط فوق لیسانس زمین شناسی.برای دریافت شرایط کاری و قیمت به آدرس ایمیل های زیر ایمیل بزنید.و یا از ساعت 17 به بعد با شماره 09358547794 تماس حاصل فرمایید
m.fakhr81@yahoo.com
mory1360@gmail.com


رسم ستون چینه شناسی و فسیل شناسی.برای دریافت شرایط کاری و قیمت از ساعت 17 به بعد با شماره 09358547794 تماس حاصل فرمایید.

:: برچسب‌ها: روش تفسیر محیطهای رسوبی،تفسیر محیطهای رسوبی،روش تفسیر محیط رسوبی،تفسیر محیط رسوبی ,

مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








رسم ستون چینه شناسی و فسیل شناسی.برای دریافت شرایط کاری و قیمت از ساعت 17 به بعد با شماره 09358547794 تماس حاصل فرمایید.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان رسم ستون فسیل شناسی و چینه شناسی و آدرس stratigraphiccolumn.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com